wat we doen

In onze moderne timmerfabriek in Oostzaan werken wij elke dag met liefde voor hout en oog voor detail aan mooie producten. Zo maken en renoveren we houten deuren, (raam)kozijnen, trappen, boeidelen en rond- en toogwerken. Ons specialisme is renovatiewerk in Amsterdam en omgeving. We werken in opdracht van particulieren, projectontwikkelaars, aannemers en woningbouwverenigingen. En of het nu gaat om een enkel stuk, een serie van houten producten of grootschalige projecten: we maken en plaatsen het met plezier en vakmanschap.

Ons geheim? De combinatie van onze vakkundige medewerkers en moderne, computergestuurde houtmachines. We maken een digitale tekening en koppelen die vervolgens aan een van de machines. Met behulp van moderne technieken maken we dus bijzonder houtwerk met fraaie detaillering en een authentieke uitstraling. En dat doen we ook nog eens snel.

We adviseren u graag over de wet- en regelgeving die gemeentes hanteren als het gaat om gevels, deuren, kozijnen, ramen et cetera. Door onze jarenlange ervaring in renovatiewerk in Amsterdam en omgeving weten we precies aan welke eisen (renovatie)projecten moeten voldoen. Dat geldt dus ook voor de uitvoeringsmogelijkheden, detailleringen en glas(lijnen). We denken graag met u mee en adviseren u vooraf deskundig. Ook het aanvragen van vergunningen, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij zijn lid van Bouwend Nederland en de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT). De Vries Houtbewerking beschikt bovendien over het FSCĀ®- certificaat. Want als houtliefhebbers nemen we natuurlijk ons verantwoordelijkheid. Vraag naar onze FSCĀ® producten.